Filip Stevanović

Ovaj fudbaler Partizana kriv je za raskid Vojaža i popularne tinejdž pjevačice

  • 23.04.2021.19:01

Trenutno najpopularnija tinejdž pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica ne prestaje da privlači pažnju medija, ali i fanova sa društvenih mreža.

Nakon što je raskinula ljubavnu romansu sa popularnim pjevačem i tekstopiscem Mihailom Veruovićem poznatijim kao Vojaž, svi se pitaju šta, ondosno ko je pravi razlog za njihov ljubavni krah.

Njih dvoje se dosad nisu zvanično oglašavali na tu temu, jedino putem storija na jednoj društvenoj platformi. To je dodatno zaintrigiralo njihove fanove koji su pokušali da čitaju "između redova", šta je bivši ljubavni par htio da poruči.

Vojaževi fanovi povezali su Breskvicu sa mladim reperom Brzi Grzi nakon sporne slike na njegovom profilu gdje se navodno vidio njen kaput. Ipak, istina je izgleda malo drugačija.

Nije u pitanju reper, već popularni fudbaler Partizana Filip Stevanović koji je prije par mjeseci potpisao ugovor za engleskog giganta Mančester siti. 

Njih dvoje su se, kako tvrdi izvor, upoznali preko zajedničkog prijatelja. Breskvica i fudbaler viđeni su u jednom popularnom prestoničkom lokalu i kako tvrdi izvor, nisu skidali osmijeh sa lica.

Tagovi: