Ona je prva srpska starleta: Voditeljka Slagalice uplovila u biznis, a onda joj se gubi trag

  • 20.12.2020.19:56

Prije masovne pojave starleta koje su se iznedrile iz raznih rijaliti programa, u Srbiji je jedna od prvih starleta bila nekadašnja voditeljka Mila Arsić.

Prije nego što je to bilo “in”, Mila je objavljivala svoje provokativne fotografije i snimke, ali karijeru je napravila ipak raznim televizijskim aranžmanima.

Bila je poznata po izazovnom imidžu i garderobi koja je mnogo više otkrivala nego sakrivala, krasila je mnoge naslovne strane, kako drugačije nego obnažena…

Bila je voditeljka “Arta”, “Pinka”, “RTS-a”, “Stankoma”, a proslavila se i izazovnim fotografijama koje se radila za mnogobrojne muške magazine. S obzirom na to da je bila čežnja velikog broja muškaraca nerijetko je davala intervjue vezane na malo škakljivije teme pa su joj i odgovori bili u tom kontekstu:

“Meni je najjači afrodizijak – mozak, i to moraju da znaju svi muškarci. Tu nije bitna veličina polnog organa, mada moram reći da sam imala manje od tri seksualna partnera, pa ne bih znala šta je ” mali” , a šta ” veliki”,  svojevremeno je odgovarala Mila.

Nakon televizijske karijere, Mila Arsić uplovila je u poslovne vode. Bila je na visokim biznis pozicijama, a čak je napravila i svoj sakt na kom stoji samo njena biografija u kojoj se vodi kao ekspert za razne oblasti.

Međutim, posle toga gubi joj se svaki trag, voditeljku ne možete da nađete na društvenim mrežama, a na televiziji je odavno nema.

Malo ko se sjeća da je bila u kratkoj romansi sa našim poznatim teniserom Jankom Tipsarevićem, ali romansa nije potrajala.