Hrvatska pjevačica

Oglasila se Severina nakon što su joj provalili u stan

  • 14.06.2021.22:31

Nakon što su joj u stan u Zagrebu ovog ponedjeljka provalila dva napadača, koja su otuđila nakit te napala i vezala njenu kućnu pomoćnicu, Severina se oglasila o napadu.

"Ovo danas... Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su 'ukrali dijete', to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi. Izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi", rekla je Severina za Jutarnji list.

Iako je u interesu policije da se detalji istrage ne iznose, doznalo se da su lopovi najvjerojatnije motrili i čekali da Severina i njen menadžer Tomica Petrović izađu iz stana. No, prema pisanju Jutarnjeg, nisu očekivali da će u stanu zateći spremačicu, koja ipak policiji nije dala korisne podatke o opisu počinioca, jer su navodno vrlo brzo pobjegli.

Nadzorna kamera preko puta zgrade u kojoj je Severinin stan, navode, bila je pošpricana sprejem, ali na potezu njihovog kretanja ima još nadzornih kamera, pa će policija zatražiti snimke kako bi možda ušla u trag počiniocima.

Tagovi: