Četvorica muškaraca optužena za prvostepeno ubistvo

Objavljen snimak ubistva kontroverznog repera VIDEO

08:53, 30.09.2018.
Izvor: B92
Thumbnail
Jedan od predvodnika novog talasa rep muzike u SAD i svijetu Džasej Dvejn Onfroj, poznat pod pseudonimom XXXTentacion, ubijen je u junu mjesecu na Floridi. Snimak ubistva je u četvrtak prvi put pušten u javnost.

Ubistvo američkog repera Džasej Dvejn Onfroja snimile su kamere za nadzor, ali snimak je tek pušten u javnost poslije rasprave na sudu Brovard. 

Na kratkom videu možemo da vidimo njegove posljednje momente prije nego što je upucan. 

Mladi reper se uputio u prodavnicu motora Pompano Beach na Floridi ne sumnjajući da ga dvojica muškaraca prate do zgrade. 

U sljedećem trenutku oni zaustavljaju njegov automobile marke "bmw". Tokom borbe koja je usljedila, reper se snažno branio prije nego što je jedan od dvojice zapucao na njega. Jedan od počinilaca zločina je ušao u auto i ukrao putnu torbu u kojoj se nalazilo 50.000 dolara. 

Četvorica muškaraca, Robert Alen, Dedrik Vilijams, Trejvon Njusom i Majkl Botvrajt su optuženi su da za prvostepeno ubistvo. 

Kako izvještavaju strani mediji, Majk je uhapšen odmah nakon Džasejevog ubistva a Trejvon Njusom je označen kao osoba koja je povukla obarač.

Podsjećamo, Onfroj je na muzičku scenu ušao prije pet godina, a šira javnost je za njega saznala ekspanzijom takozvanog saundklaud repa, nazvanog po servisu za plasiranje muzike. 

Debitovao je solo albumom 2017. godine, a nedavno je objavio i drugi projekat, koji je već u prvoj nedjelji stigao do prvog mejsta Bilbordove liste.

Njegova tragična smrt potresla je pobornike rep muzike i kulture. 

Nakon saznanja o smrti u medijima se pojavila informacija da je trebalo uskoro da dobije sina sa djevojkom Kleo. 

Podsjećamo da je video-snimak u nastavku veoma uznemirujuć.