Katarina Grujić poručila blogerki

Nisi ti pjevačica ako snimiš jednu pjesmu

09:49, 29.12.2018.
Izvor: Blic
Thumbnail
Ogorčena na uspjeh Kristine Kockar, koja je od rijaliti igračice naprasno postala pjevačica, sličan put najavila je i njena ljuta suparnica iz "Zadruge" Luna Đogani, a kako stvari stoje, duetu s Katarinom Grujić ne može da se nada.

Naime, popularna folkerka objašnjava da ima jasne kriterijume kada je muzika u pitanju, te da nema namjeru da sarađuje s ljudima koji nisu pjevači po profesiji.

"Ona nema glasovne mogućnosti, a pjevačica se tako ne postaje. Nisi ti pjevačica ako snimiš jednu pjesmu, a pjevaš ih pet u klubu. Pjevač reda hitove, nagrade, uvažavaju ga kolege pjevači", rekla je Katarina za "Svet".

"Ja ne bih snimila s Lunom duet jer zamisli da me neko za 30 godina pita s kim imaš duet, a ja treba da kažem – s rijaliti igračem. Ja jesam bila u "Farmi", ali kao pjevačica "Zvezda Granda", i tada je moja pjesma "Jedno đubre obično" postala najveći hit. Afirmisala sam se i nastavila da redam hitove, i sada radim svakog vikenda. Meni je rijaliti pomogao, promovisala sam se, imam karijeru kakvu sam željela, tako da mi to ne treba više", jasna je atraktivna pjevačica.