Voditeljka

Nina Radulović priznala: Nismo poštovali mjere, zarazila sam koronom sina i bivšeg muža!

17:18, 22.11.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Voditeljka Dnevnika na Pink televiziji Nina Radulović gostovala je danas u emisiji Javnog servisa, gdje je govorila o svom iskustvu s korona virusom.

- Tog 9. jula, kada su mi rekli da ostajem u bolnici, rekli su mi da se na snimku pluća vide bijele, mliječne, staklaste promjene. Ja od šoka nisam znala šta to znači. Pošto mi i dalje nije stigao pozitivan nalaz brisa, ljekari su mi rekli da će me liječiti kao kovid pacijenta, bez obzira na bris - rekla je Nina i otkrila šta je prethodilo hospitalizaciji.

- Malo sam osjećala da grlo nije u redu, neki čudan osjećaj sam imala u respiratornom traktu, ali nisam tome pridavala značaj. Još smo prije toga išli na bazen s djecom, bili u veliko društvu, jeli za istim stolom... nismo poštovali mjere. Nedjelju dana prije hospitalizacije sam imala dobre rezultate, dobar rentgen, poslali su me kući, dali hemomicin, ja sam to ispila, ali mi je bilo sve lošije.

Voditeljka je rekla da u početku nije imala gubitak mirisa, ni kratak dah.

- U početku nisam, ali se stanje toliko pogorša u 48 sati... kao da vam je slon legao na pluća, svaka koščica boli. Imala sam dva pozitivna testa, šest nedjelja sam čekala negativan test i šest nedjelja bila bez čula mirisa.

Nina je otkrila da njen sin nije imao nikakve simptome, ali da je serološkim testiranjem utvrđeno da ima antitela!

- I Lav i njegov tata imaju antitela. Ja sam prenijela djetetu, on ocu i srećom nikakve posljedice nisu imali. I imali su više antitela nego ja. Inače, ja poslije mjesec dana više nisam ni imala antitela - zaključila je Nina.