Kamila Morone

Nikad sa starijom od 25 godina: Dikaprio ljubi 23 godine mlađu manekenku

  • 03.06.2019.03:13

Leonardo Dikaprio ljubi 23 godine mlađu djevojku Kamilu Morone.

Iako par još uvijek nije imao službeno pojavljivanje na crvenom tepihu, paparaci ih tu i tamo uspiju uhvatiti u slobodnim trenucima. Upravo je tako bilo i na glamuroznoj francuskoj rivijeri, na kojoj je sve simpatije ugrabio upravo 44-godišnji glumac kada je uhvaćen kako strpljivo fotografiše svoju djevojku za društvene mreže.

Dok se ona izvijala za što bolju fotografiju, Leonardo je pokazao da je pravi "Instagram suprug", a nakon što je fotosešn završio, par je otišao s prijateljima na ručak.

Iako je u holivudskim krugovima poznat kao veliki ljubitelj manekenki te vječni neženja, činjenica jest kako se od mlade brinete ne odvaja već više od godinu dana, pa se svi s pravom pitaju je li ona napokon "ona prava".

Sve njegove dosadašnje veze prekidale su se zbog njegove odbojnosti prema smirivanju i obvezivanju, a najduže su ga zadržale Brazilka Gisele Bündchen i Izraela Bar Refaeli, plavokose manekenke s kojima je proveo sedam, odnosno pet godina. Zanimljivo, obje su nakon njega brzo osnovale porodicu.

Iako Kamila odskače od kalupa dugonoge i plavokose manekenke, mnogi se slažu kako je prelijepa, a njezin poslovni put tek je počeo pa vjerujemo kako ćemo o njoj još itekako čuti.