Bilo je i poteškoća

Nataša Bekvalac zablistala na promociji nove pjesme

22:52, 12.07.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Da dobre stvari ne treba mijenjati dokazali su Nataša Bekvalac i Cobi novom zajedničkom saradnjom na pjesmi “Dođi mami”, koja je premijerno, pred novinarima i fanovima, prikazana u jednom novosadskom tržnom centru. Već na prvo slušanje ova numera pretenduje da postane pravi ljetnji hit, a mala iz srpske Atine blistala je u bijeloj haljini i sa osmijehom na licu strpljivo odgovarala na pitanja novinara.

Nataša Bekvalac nije krila oduševljenje što je napokon novu pjesmu i spot podijelila sa publikom, ali se ujedno i izvinila jer će numera tek sutra biti dostupna na njenom zvaničnom Youtube kanalu.

"Ne znam kako ste stigli, pošto je mene zadesilo sve što je moglo i umalo da ne stignem na sopstvenu promociju. Hvala vam mnogo što ste došli. Ne znam šta je ovo, možda retrogradni Merkur ili nešto u zvijezdama, ali ništa ne ide kako treba posljednja dva dana. Nadam se da ćete uživati u spotu. Nažalost, zbog nepredviđenih poteškoća, premijerno ćemo ga na mom zvaničnom Youtube kanalu pustiti tek sutra", kazala je.

Nataša je, ipak, ostala pozitivna, pa je istakla kako je uzbuđena zbog novog projekta.

"Bila sam vrlo nestrpljiva da pjesma konačno izađe i po prvi put sam osjetila malu dozu straha. Velika je odogovornost prikazati premijerno pjesmu upravo gradu u kome sam rođena i publici koja me u dušu poznaje. U Novom Sadu je i snimljen veći dio spota. Neizmjerno sam zahvalna ekipi koja je radila na ovom projektu, bez njih ništa ne bi bilo ovako savršeno", rekla je Nataša.

Pored spektakularnog izgleda, lijpa Nata je još jednom pokazala da vlada svim muzičkim trendovima.