Po uzoru na Kim Kardašijan

Nataša Bekvalac snima svoj rijaliti

22:28, 31.07.2019.
Popularna novosadska Barbika, Nataša Bekvalac došla je na ideju da snimi svoj rijaliti, koji bi bio sličan koncept kao što je to uradila jedna od najpopularnijih starleta, Kim Kardašijan, a u njemu bi učestvovale i njene sestre Kristina i Dragana.

Pjevačica je za početak dogovorila snimanje 12 epizoda, a rijaliti šou zvaće se "U korak sa Bekvalčevima".

"Na početku je bila skeptična, jer nije željela etiketu učesnice rijalitija, ali je poklekla na nagovor sestričine Zoi, kojoj je potrebna medijska pažnja, s obzirom na to da je na početku karijere. I sestra Kristina je odmah dala zeleno svjetlo jer već ima iskustva u rijalitiju (učestvovala je u "Survajveru" 2012. godine). Najstarija Dragana ne voli javno da se eksponira, ali je zbog porodice pristala da učestvuje", kaže izvor za Informer i dodaje da je Nataša imala uslov da se njena djeca Hana i Katja ne vide.

"Svaka epizoda će pratiti jedan dan porodice Bekvalac, a u centru pažnje će biti Nataša. Najviše kadrova će snimiti na njenom salašu u Čeneju, a kamere će pratiti Bekvalčeve i kako idu u spa, kod frizera, dok snimaju u muzičkom studiju, dok imaju nastupe… Ako gledanost bude velika, one se neće zaustaviti na 12 epizoda, već će rijaliti dobiti i novu, drugu sezonu", dodaje izvor.