Valjda će joj krenuti

Nakon 19 godina Severina napravila veliku promjenu u karijeri

  • 01.08.2019.22:10

U posljednjih nekoliko mjeseci glavna tema regionalnih medija svakako je Severina Kojić. Pored toga što se pisalo o njenom privatnom životu i borbi za starateljstvo nad malenim Aleksandrom, mediji su pisali i o raskidu saradnje sa njenim dugogodišnjim prijateljem i menadžerom Tomicom Petrovićem. Ovakve navode niko od njih nije demantovao.

Sada su u medije dospjele i nove informacije, a pored toga što je Severina zamijenila članove benda ona ima novu osobu koja će se brinuti o njoj kada je riječ o poslu. Prvo se šuškalo kako će to biti njn suprug Igor, ali na službenoj Fejsbuk stranici pojavile su se nove informacije. Uloga menadžera pripala je Alenu Ključe, organizatoru brojnih koncerata i događaja kako u Hrvatskoj tako i u regiji.

Dugi niz godina je u tim vodama, a radio je sa brojnim poznatim imenima poput Tereze Kesovije, Doris Dragović, Željkom Joksimovićem. Promoter je Andreje Bocellija, a nedavno je u Dubrovnik doveo Toma Džonsa te Roda Stevarta u Zagreb. Uskoro u Zagreb dovodi i Lepu Brenu. Saradnju sa Severinom počeo je prije mjesec dana.

Tagovi: