Popularna glumica

Mirka Vasiljević imala udes

09:50, 10.07.2019.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Mediji su prenijeli informaciju da je popularna srpska glumica Mirka Vasiljević doživjela saobraćajnu nezgodu i da je pričinjena veća materijalna šteta na automobilu kojim je ona upravljala.

Glumica je za beogradske medije potvrdila da je došlo do udesa.

"Istina je da ja već deset godina vozim i sve više provodim vremena u kolima, nažalost, nisam zadovoljna time. Nažalost, ne živim u vremenu kada su moji baka i deka završavali sve u kraju, jer tu vam je pošta, tu vam je škola, prijatelji. Sad je malo drugačije vrijeme, veliki je grad i moramo na različite krajeve grada", rekla je Mirka i dodala:

"To je sasvim normalna stvar. Istina je, ja jesam doživela saobraćajnu neprijatnost, ali to je bilo prije dve ili nedelju dana, da ne lupim. Iskreno i zaboravila sam na to. Do sada mi se nije dešavalo da u saobraćaju budem ja ugrožena ili da sam ja nekoga ugrozila", rekla je ona, ne želeći da otkrije kolika je materijalna šteta pričinjena.

"Ne znam zašto bi to ikoga zanimalo. Jeste da vas to u početku iznervira, jer naravno morate da odvezete automobil na popravku, skinuta vam je farba, možete da ostanete bez njega, ali kada prođe dan ili dva, shvatite da su to potpuno nebitne stvari da bi se oko njih nervirali, jer dešavaju se tragičnije stvari o kojima nažalost svakodnevno slušamo. Sve je u redu, dobro kao i osoba koja je vozila drugi automobil, što je i meni najvažnije", rekla je Mirka za beogradske medije.