Sukob na estradi

Milošević: Cecine pjesme neće se slušati za 40 godina!

08:06, 08.12.2019.
Izvor: Kurir
Oštro Revoltirana time što je Ražnatovićka poručila Đorđu Davidu da je poslovno neostvaren, Slađana Milošević iznijela svoje mišljenje na račun njene muzike

Nakon što je Đorđe David za Kurir Stars rekao da Cecu Ražnatović ne smatra srpskom majkom, već da su to za njega Slađana Milošević, Silvana Armenulić, Fahreta Jahić, Nada Knežević, folk zvezda je rokeru, iako ga nije imenovala, suptilno poručila da nije ostvaren u svom poslu čim ružno govori o drugima, a sada je na njene reči reagovala Slađana Milošević.

Rok pjevačica stala je na stranu člana žirija „Zvezda Granda“.

- Ovo jeftino podrivanje integriteta nema nikakvog značaja i smisla za jedan dio populacije, ali sigurno ima uticaja na one koji žive u svijetu polovične istine. Dakle, glumac i muzičar Đorđe David, koji je poslije mog legendarnog brata Gorana Miloševića preuzeo njegovo mjesto i izvođenje i pisanje nekih od najljepših i najkvalitetnijih muzičkih numera pop-rok kulture. O tome se ovde radi! Onaj ko drukčije misli u Srbiji već decenijama ima srebrnu, avionsku traku zalepljenu na usta i ne može ili ne sme da pisne. Veoma mi je žao, ali ima nas dosta koji se nimalo ne plašimo kupljene medijske stvarnosti i svakakvih drugih osveta i podmetanja! Shvatite već jednom, nećete ubiti istinu jer mnogi iza nas dolaze - oštra je bila rok princeza i dodala:

- Što se tiče „rezultata koji govore ko je ko“, ne zna se na koje rezultate turbo zvijezda misli. Da li na one političke i preteće ili na svoje, muzičke? Ako su muzički, moram da joj saopštim da je o njenim muzičkim rezultatima prerano govoriti, a možda za tim neće ni biti potrebe. Za razliku od nas, čije su pjesme i druga djela prošli test vremena, te se i poslije 40 godina rado slušaju na radio-talasima, sudbinu njenih pesama tek treba da saznamo. Nekako slutim da neće biti ista - zaključila je Miloševićeva na svojoj Fejsbuk stranici.