Glumac kupio imanje na selu

Miloš Biković gradi kuću, a ovaj kolega će mu biti komšija

09:49, 13.05.2020.
Izvor: Alo
Miloš Biković je, prema pisanju domaćih medija, nedavno kupio veliko imanje u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina.

Osim nekoliko ari zemlje, Miloš Biković je kupio staru kuću koja se nalazi u sklopu imanja, a ovih dana uveliko priprema teren za izgradnju novog doma, piše Alo.

"Biković je dio karantina proveo na selu, a iskoristio je i nekoliko dana da posjeti svoga brata Mihaila, igumana Manastira Jovanja. Tih nekoliko nedjelja u prirodi, daleko od gradske buke i gužve, imalo je pozitivan uticaj na Miloša, te je nedavno zbog toga kupio imanje baš u okolini Valjeva. Plan mu je da napravi kuću na selu, a budući da se njegovo imanje nalazi u neposrednoj blizini manastira, konačno će biti bliži svome bratu", naveo je izvor ovog lista i dodao:

"Budući da je kupio imanje sa starom kućom i okućnicom, Biković je odnedavno počeo sa pripremnim radovima za izgradnju novog doma. Angažovao je nekoliko majstora, sa kojima je srušio staru kuću, a uskoro će na tom mjestu početi radovi na izgradnji nove".

Kako se navodi, popularni glumac, koji inače živi na relaciji Beograd – Moskva, planira da svaki slobodan trenutak provodi u novoj kući, daleko od gradske vreve.

Biković za sada ne želi da komentariše ove navode.

"Nemam komentar, hvala na razumijevanju", rekao je glumac za gore pomenuti medij.

Miloš Biković je, kako se nedavno pisalo, proveo dio karantina u Manastiru Jovanja kod Valjeva, a komšija na novom imanju biće mu kolega Nenad Jezdić, koji već godinama živi u selu Zabradica nadomak Valjeva, gdje se bavi poljoprivredom, ali i proizvodnjom domaće rakije.