Raskinula prethodnu vezu

Milica Todorović uhvaćena sa glumcem

17:18, 29.10.2019.
Kao bomba je početkom septembra odjeknula vijest da je Milica Todorović raskinula vezu sa koreografom Milošem Paunovićem.

Pjevačica je samo pola godine prije raskida u jednom intervjuu govorila o potencijalnoj udaji i zasnivanju porodice, te su svi očekivali da par stane na ludi kamen.

A, onda je ovako potvrdila vijesti o raskidu:

– Istina je da više nisam u vezi sa Milošem, rastali smo se prije dva i po mjeseca. Sve je još uvijek svježe i bolno, kao i svaki raskid, i zato sam riješila da se na neko vrijeme povučem sa medijske scene kako bih se pripremila za sve one poslovne izazove koje me čekaju od jeseni ili zime – istakla je Todorovićeva za Story.

I Miloš se takođe oglasio nakon vijesti o raskidu i svima stavio do znanja da do pomirenja neće doći.

– Ja svima želim svu sreću u životu pa tako i Milici, nisam prije davao izjave za medije pa ne bih ni sada. Kao što dođe sunce, mjesec, noć, tako dođe i raskid. Bio sam joj sve, ali nema šanse da se pomirimo. Evo, možemo da pričamo o sportu, odbojkašice su pobijedile ako nekog zanima. Ja živim u svom stanu, ona više ne živi ovdje i to je sve što ću reći – naveo je koreograf.

Pjevačica je čini se krenula dalje, te se u potpunostila karijeri, a njeni fanovi trenutno iščekuju da izađe Miličin novi singl “Ljubav manje”.

Todorovićeva često na svom Instagram profilu kači zanimljive snimke, a jedna njena objava zagolicala je maštu mnogima. Naime, ona je ovoga puta objavila par fotografija sa glumcem Petrom Strugarom, a javnosti još uvijek nije poznato da li se oni samo druže ili između njih postoje neke simpatije.