"Seksi sinjorita" bez dlake na jeziku

Milica Pavlović otkrila po čemu se razlikuje od kolega

22:47, 11.09.2019.
Izvor: Alo
Pop pjevačica Milica Pavlović uveliko pravi planove za nove pjesme i spotove, te otkriva koliko je težak put kojim je odlučila da ide, ali i po čemu se razlikuje od svojih kolega.

"Iskrena da budem, davno sam odabrala teži put i od onog trenutka kada sam odlučila da kročim na scenu, to je do danas bez ijednog skandala. Htjela sam da dokažem publici da uz dobre pjesme, dobru prezentaciju i čistog srca možete da radite velike stvari i uspijete u njima", kaže Pavlovićeva i objašnjava zbog čega je sve češće nagovaraju da se posveti manekenstvu.

"Drago mi je kada mi kažu da ličim na manekenku i da mi je fotografisanje, kao i snimanje video materijala odlično ide. U mom poslu to može biti samo poželjno. Volim dobru fotografiju, volim dobar video zapis i sve što ima veze sa slikanjem, meni predstavlja izazov. Iako je to u svijetu normalno i slikanje je usko povezano sa muzikom, kod nas to još uvijek nije slučaj. Naši pjevači se fotografišu i snimaju spotove ako moraju, a ja na primjer izuzetno volim tu stranu ovog posla", kaže seksi sinjorita, piše Alo.