Snimanje počinje za nekoliko dana

Milica Pavlović dobila ulogu Jelene Marjanović: Scenario sam u dahu pročitala, ništa nije kako izgleda

15:45, 03.08.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Milica Pavlović dobila je ulogu Jelene Marjanović, u seriji "Pevačica" koja počinje da se snima za nekoliko dana.

Mlada zvijezda za Telegraf kaže da je informacija tačna, te da je u dahu pročitala scenario i da je vrlo nestrpljiva.

- Moram da priznam da sam veoma euforična i uzbuđena zbog toga što sam postala dio ekipe serije "Pevačica". Svakako, imponuje mi što je vanserijski Gaga Antonijević odlučio da mi ukaže povjerenje i dodjeli mi tako ozbiljnu i zahtjevnu ulogu, a ja ću dati sve od sebe da to povjerenje i opravdam - kaže Milica.

- Za sada ne mogu da iznosim detalje vezane za seriju i moju ulogu, ali scenario je nevjerovatno uzbudljiv i pun raznih preokreta da sam ga ja pročitala u jednom dahu. Ova serija će biti nešto potpuno novo i drugačije na našim prostorima, i sigurna sam da će publici otvoriti neke nove vidike, jer ništa nije onako kako izgleda. Veoma sam nestrpljiva da krene snimanje serije, spremna sam da se potpuno prepustim ovom projektu - poručuje Pavlovićeva.

- Da Milica prelijepo pjeva to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte - rekao je ovim povodom Predrag Gaga Antonijević.