Dijete je sve promijenilo

Megan Markl sama s bebom, princ Hari POBJEGAO

20:45, 30.05.2019.
Izvor: avaz
Thumbnail
Maleni Arči Harison (Archie Harrison), sin Megan Markl i princa Harija, baš i nije spavalica. Zbog toga je iza njegovih slavnih roditelja sad već nekoliko sedmica ispunjenih neprespavanim noćima.

Iako su službeno javnosti objavili da je maleni beba kakva se samo može poželjeti, unutar četiri zida situacija je malo drugačija.

Harijev prijatelj Majkl Karaza ispričao je da mu se princ požalio da jako malo spava te da mu je put u Rim, kamo je ovih dana otišao, dobro došao da se malo naspava.

Megan je sina Arčija rodila 6. maja u jutarnjim satima, a dva dana kasnije prvi put ga je sa suprugom pokazala javnosti. Istog dana objavili su njegovo ime.

"Svi kažu da dijete sve mijenja, posebno tokom prve sedmice života, ali meni se čini kako se i u ova dva dana već puno toga promijenilo. Sjajan je osjećaj postati roditelj. Presrećni smo što imamo svoje klupko sreće", rekao je tada Hari.

Harijev prijatelj Džon Hornbi kaže kako je mislio da je nemoguće da Hari još više zavoli djecu.

"Ali sada, kada je postao otac, sve je došlo do potpuno novog nivoa. Sada je involviran na drugačiji način", rekao je Hornbi.