Želi da izbjegne fotografe

Megan Markl ponovo krši pravila

09:54, 09.12.2018.
Izvor: B92
Thumbnail
Vojvotkinja Megan Markl planira da prekrši još jedno pravila i donijela je najnoviju odluku da se porodi kod kuće, što bi moglo da razljuti članove kraljevske porodice, redom prenose mediji u Britaniji pisanje magazina "Veniti fer".

Izvori su rekli "Vaniti feru" da Megan želi drugačije iskustvo od svojih prethodnica i da par razmatra druge "opcije", navodeći da možda neće roditi bebu u privatnom porodilištu gdje su prinčevi Vilijam i Hari oboje rođeni i gdje je Kejt Midlton rodila sve troje djece.

Pacijenti plaćaju više od 7.500 funti za privilegiju porođaja u bolnici "Lindo Wing", gdje je na meniju i najfiniji šampanjac.

Iako je vojvotkinja Kejt Midlton najnormalnije išla u bolnicu, Megan to ne želi iako običaji kraljevske porodice tako nalažu.

Ona želi da se porodi kod kuće prirodnim putem, a ukoliko se to stvarno i dogodi, biće prva koja je prekršila pravilo jer je i Kejt zbog običaja sva tri puta išla u bolnicu ispred koje je nekoliko sati kasnije pozirala okupljenim fotografima.

Još uvijek nije poznat tačan razlog zašto je ovo odlučila, ali spekuliše se da su u pitanju fotografi koje ona želi da izbjegne.