Obezbjeđenje čuvalo privatnost

Megan Markl naljutila VIP goste Vimbldona

13:57, 09.07.2019.
Izvor: avaz
Thumbnail
VIP gosti nisu bili previše oduševljeni dolaskom vojvotkinje Megan Markl na teniski meč Serene Vilijams  i Julije Gerges. 

Bezbjednosna služba je zabranila fotografiranje vojvotkinje i zbog njene "privatnosti" žrtvovala oko 40 sjedišta u VIP zoni, što je izazvalo pravu pomutnju. 

Među VIP uzvanicima na Vimbldonu bila je sportska novinarka Seli Džouns koja je pokušavala fotografisati Serenu Vilijams u igri. Obezbjeđenje ju je upozorilo da spremi fotoaparat te pokazao na vojvotkinju Megan i dodao da je se ne smije slikati. 

"Vojvotkinju nisam ni vidjela dok je on nije pokazao", rekla je novinarka "Telegraphu".

Megan je sjedila u praznom dijelu VIP lože s dvije prijateljice, a iza njih su sjedili obezbjeđenje i njena PR agentica. 

Privatnost je preko bezbjednosne službe zatražila na meču s 12 hiljada posjetilaca i više od milion gledalaca u direktnom televizijskom prenosu. 

VIP gosti, njih 40, ostalo je u hodniku, bez mogućnosti da uživaju u meču. 

Za razliku od nje, Kejt Midlton, je u svom odlasku na Vimbledon sjedila među ljudima.

Ova se informacija u medijima pojavila dan nakon još jednog Britancima nesimpatičnog poteza od strane Megan i Harija. U želji da zadrže privatnost i ne otkriju ime krsnog kuma malog Arčija, nisu objavili krštenicu, a nisu je poslali ni kraljici Elizabeti II.