Menadžeri demantovali

Mediji pišu da Dženifer Aniston i Bred Pit čekaju dijete

16:31, 07.01.2019.
Izvor: Srpskainfo.com
Thumbnail
Javnost je bila u šoku nakon naslovnica koje su osvanule prošle nedjelje, a na kojima piše da je Dženifer Aniston u drugom stanju i da nosi dijete Breda Pita!

“US” magazin je tvrdio da se glumica i glumac useljavaju zajedno i da uskoro očekuju dijete, a pojavila se i fotografija ultrazvuka koji navodno pripada Dženifer.

Dok su fanovi bili u šoku, njihovi menadžeri brzo su negirali ove tvrdnje, a izvor blizak glumici tvrdi da je ova vijest veoma pogodila.

"Nije mogla da vjeruje da će se ljudi spustiti ovoliko nisko, zaista je povrijeđena. Bila je u šoku kada je vidjela tu naslovnicu", tvrdi izvor blizak glumici koja je bila u braku sa Bredom gotovo pet godina.

"Navikla je da čita razne gluposti o sebi u američkoj štampi, ali tvrdnje da je trudna sa svojim bivšim suprugom i fotografija lažnog utrazvuka bili su kap koja je prelila čašu. Nije mogla da vjeruje da je neko mogao da iznese takve laži.

Magazin je pored fotografije napisao da su Dzenifer i Bred oduvijek željeli zajedničko dijete i nikada nisu odustali od te ideje i da su navodno, jako srećni jer se to konačno dešava.

"Hvalila se prijateljima da je trudna i svi jedna čekaju da vide njihovu bebu", tvrdi magazin.

Bredov menadžer se takođe oglasio povodom ovih tvrdnji i dodao da su one “lažne” i “neosnovane”.

Sasvim je jasno da je ovo nizak udarac magazina koji se osvrnuo na nedavne izjave popularne glumice koja je govorila o svojim problemima da ostane u drugom stanju sa Džastinom Teruom, prenosi Story.