Poznati bokser o prijateljstvu sa kraljom popa

Majk Tajson: Volim Džeksona, ali ne bih dopustio djetetu da ide u njegovu kuću

  • 14.03.2019.21:24

Američki bokser Majk Tajson (52) popljuvao je dokumentarac o Majkl Džeksonu te prozvao roditelje djece, koje je pjevač navodno silovao, da su pristali javno pričati o tome kako bi dobili novce.

"Ovo što sad radite je pogrešno, izlazite u javnost i pričate o tim stvarima. Priča se da im je ponestalo love" rekao je Tajson. On i Majkl su bili dobri prijatelji te je bokser dosta vremena proveo u vili Neverland.

"Majkl je imao takvu reputaciju. Imam dijete od osam godina i nikad mu ne bih dopustio da se druži s Majklom ili da ide u njegovu kuću. Volim Majkla, ali znate šta mislim" objasnio je. Takođe je u razgovoru spomenuo i svoju osudu za silovanje iz 1992. godine. 

"Isto tako neki ljudi ne bi dopustili da se njihove kćeri druže sa mnom nakon što sam bio u zatvoru zbog silovanja. Poštujem to, razumijem to. Sjebano je, ali razumijem jer bih i ja učinio isto", komentarisao je Majk.

Režiser dokumentarca 'Leaving Neverland', Dan Rid (54) nedavno je komentarisao šuškanja o tome da to rade zbog novca. 

"Vejd je još 2013. tužio Džeksonove saradnike tvrdeći da su znali da je zlostavljao dječake, no da su to odlučili ignorisati. Slučaj je odbačen zbog tehničkih problema, ali sud ove optužbe nije proglasio neistinitima. Da bi dobili novac, moraće pobijediti u sudskoj bitci", objasnio je Dan te dodao kako će porota morati preispitati dokaze kojih je, kaže, i više nego dovoljno.