Dobila nagradu od 50.000 evra

Luna Đogani pobjednica Zadruge

08:13, 07.07.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Nakon deset mjeseci turbulentnog programa rijaliti Zadruga 2 je završen, a veliku pobjedu je odnijela Luna Đogani, dok je drugo mjesto pripalo Marku Miljkoviću.

Naime, nakon borbe, ljubavnih i emotivnih krahova nagrada od 50.000 evra otišla je u ruke blogerke Lune Đogani. Međutim, ni ovog puta njoj finale nije prošlo lako kao ni prethodne sezone, pa je posljednje sate u Zadruzi provela u suzama svađajući se sa Markom preživljavajući nervni slom pred kamerama naočigled milionskog auditorijuma.

Dok je ona kroz suze pričala da ju je Marko “ostavio kao kera”, di džej joj se izvinjavao na ivici suza.

Nakon toga zajedno su se borili u finalu, a blogerka je isticala da joj je drago što je sa Markom dogurala do vrha.

Inače i pored drame sa Miljkovićem, iza nje je turbulentna noć, pa je nakon što se rasplakala kada se vidjela sa majkom Anabelom, uplovila i u svađu sa starletom Stanijom Dobrojević.

Anabela je ušla na luksuzno imanje, a Luna joj je kroz suze priznala da noćima ima košmare, pa dodala da se brine da je iznevjerila svoju porodicu.

– Molim te izvini, jedva čekam da te grlim večeras! Molim te da budeš uz mene svaki dan, sanjam odvratne snove stalno. Sanjala sam da ste se Andrej i ti razveli, sanjam strašne stvari. Stalno se sekiram da sam te iznevjerila mama – govorila je.

Luna je kao pobjednica Zadruge 2 dobila automobil, ali i vrijednu nagradu. Mnogi su poručili da je upravo ona i zaslužila nagradu nakon dramatične veze sa Markom Miljkovićem.