Luka i Sofija će za porođaj iskeširati 25.000 evra, a u pozadini će svirati muzika

18:01, 14.07.2020.
Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović uskoro će dobiti sina, a zbog situacije sa pandemijom korona virusa promijenili su planove za porođaj.

Prvobitni plan je bio da se beba rodi u Americi, a kako situacija zbog Covida 19 još uvijek nije bezbjedna, fudbaler se kod saigrača raspitivao koja bolnica je najbolja.

Lukini saigrači iz Real Madrida predložili su mu jednu privatnu klinku u glavnom gradu Španije, gdje će ih sve koštati 25.000 evra, piše Telegraf.

Sam porođaj je nešto više od 4.000 evra, ali to je samo cijena glavne intervencije, dok se sve ostalo dodatno plaća. Svaki dan boravka na klinici je oko dvije hiljade evra, a ako trudnica želi da bude u apartmanu je 5.000 evra dnevno, što su Luka i Sofija i izabrali.

Takođe, plaće se anestezija, prisustvo oca, njegov boravak u apartmanu, muzika za vrijeme porođaja, babica koja obučava novopečenu mamu...

Podsjećamo, Lukin i Sofijin nasljednik stiže krajem septembra, a za njega ponosni roditelji naručili su specijalnu kolijevku koja košta 20.000 evra.