Pjevač opleo po kolegama

Ljuba Aličić objavio rat Darku Laziću: "Lazića je uništila droga"

21:56, 17.01.2020.
Izvor: Blic
Pjevač Ljuba Aličić opleo je po kolegama Darku Laziću, Ani Bekuti i Draganu Stojkoviću Bosancu.

Ljuba u jednom od posljednjih intervjua nije štedio kolege, a prvi na tapetu bio je Darko Lazić.

– Darko je dobar pjevač, koji je pobijedio s mojim i Šabanovim pjesmama. Bio mi je drag, ali ne znam zašto se toliko promijenio. Dolazio je ovdje u Šabac svaki drugi dan, a meni se nije javio, iako smo dobri i znam mu roditelje. Od jednog gazde u Hamburgu sam čuo kako kaže: Darko me ubi, stalno mi traži novac za drogu. Ja sam zanijemio. Darka više neću cjeniti i poštovati jer je rekao da sam sujetni matorac. Ne mogu da budem sujetan jer sam mnogo bolji pjevač od njega. Da se rodi ponovo, neće pjevati ni približno kao ja. Pitali su me više puta što se Darko drogira. Šta ja ljudima da kažem? Bio sam mu na proslavi kad je dobio sina, pjevao sam sat vremena, a poslije čujem da sam mu pokvario veselje. Neka mu je na čast – tvrdi Ljuba Aličić u intervjuu za magazin “Svet”.

On se potom dotakao i članova žirija “Zvezda Granda”.

– Od njih jedino vrijedi Marija Šerifović, koja kaže kako jeste. Ostatak žirija ne znam šta zamišlja. Šta priča taj Stojković Bosanac? Sve iste fraze koristi. Dosadio i bogu i narodu, a ona Ana Bekuta sve ga sluša, kao klan su – rekao je pjevač.

Odmah je uslijedio odgovor Ane Bekute i Bosanca, a pjevačica je bila ironična.

– Ljuba je sve lijepo rekao. Bosanac i ja smo klan. Ni ja ne znam ko nas je angažovao da tolike godine sjedimo u “Zvezdama Granda”. Možda je to greška. U svakom slučaju, Ljubu cijenim. Dobar je čovjek, izuzetan pjevač, ali neka se sabere, jer ne znam šta je time htio da kaže – rekla je Ana.

Bosanac se složio sa koleginicom.

– Dobro je to što se Ljuba bavi ovom temom i što prati "Zvezde Granda" – poručio je on za gorepomenuti magazin.