Njegove uloge oduševljavaju

Lane Gutović ima dva braka iza sebe, jednoj supruzi više ni ime ne spominje

09:17, 22.02.2020.
Izvor: Srpskainfo.com
Glumac Milan Lane Gutović (73) najpoznatiji je po svojim maestralnim ulogama koje se i dan danas pamte i prepričavaju. On je rijetko kada u javnosti pričao o vjenčanju i odnosu sa prvom suprugom, jedino je poznato da je sa njom dobio kćerku Milicu koja je balerina i glumica.

Njih dvoje su se razveli prije nešto više od 30 godina, ali su do dana današnjeg ostali u prijateljskim odnosima. Lane Gutović je na sve načine pokušao da je zaštiti od radoznalih očiju javnosti koje je zanimao njegov privatni život, piše Blic.

Nakon razvoda, Gutović je oženio Biljanu Knežević sa kojom je bio deset godina u braku. Sa njom je dobio sinove Jakova i Spasoja. Kao što je slučaj i sa prethodnim brakom, glumac ni ovaj nije puno isticao u javnosti, te je privatnost želio da zadrži za sebe.

Dosta se pričalo o njegovim izjavama vezanim za žene. Kada su ga u jednoj emisiji upitali kako njegova žena komentariše ovakve njegove izjave, kao i tužbe koje su brojne nevladine organizacije podnijele protiv njega zbog brojnih loših izjava upućenih ženama, on je rekao:

"Razveo sam se, a žena sa kojom živim nije komentarisala ništa, smatrala je da je to što govorim u redu. Ne znam, nisam o tome sa njom razgovarao", rekao je za emisiju "TV lica".

Jedna od takvih je sljedeća:

"Uobražavao sam da volim dobre žene, a onda su mi te "dobre" pokazale da ja ne umijem da te dobre žene prepoznam. Glumu nisam koristio za osvajanje jer nije bilo potrebe. Mene žene vole i rado su u mome društvu. To njihovo društvo ja koristim na razne načine. Ako budem opisivao te načine, ovaj intervju promeniće žanr i preći u domen pornografije", izjavio je prije nekoliko godina za Puls.