Holivud

Kijanu Rivs pronašao novu ljubav?

09:29, 24.11.2018.
Thumbnail
Holivudski glumac Kijanu Rivs poznat je po svom povučenom načinu života.

54-godišnji glumac već je navikao obožavaoce na to da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali ovaj put fotografije sa nepoznatom brinetom nisu mogle da promaknu javnosti.

Naime, paparaci su slikali Rivsa na ulicama Beverli Hilsa u šetnji sa nepoznatom ženom. Par se ponašao skromno i odmjereno.

To da je Kijanu u društvu neke žene obradovalo je mnoge budući da se glumac zbog tragičnih događaja iz prošlosti odlučio da nikada neće imati porodicu.

Thumbnail

Glumac je bio u srećnoj vezi sa koleginicom Dženifer Sim kada su saznali da čekaju djevojčicu. Sreća nije potrajala dugo. Dženifer je izgubila bebu koju su nazvali Ava Arčer Sim Rivs u osmom mjesecu trudnoće i ovaj tragičan događaj nikada nisu uspjeli da prevaziđu. Par se rastao, ali su ostali jedno drugome velika podrška.

Dženifer nije mogla da se izbori sa gubitkom bebe, zbog čega je bila na stalnim antidepresivima. 2001. godine samo 18 mjeseci nakon gubitka bebe Sim je išla na zabavu kod prijatelja Merlina Mensona. Kada se vraćala kući, bila je pod tolikim uticajem antidepresiva da se zaletjela u tri automobila, a od jačine udarca izletela je iz svog džipa.

Nakon ove velike tragedije Kijanu nije krio da je izgubio želju za ozbiljnim vezama i zasnivanju porodice.

Obožavaoci Kijanua Rivsa često pitaju kako se nosi sa svim tragedijama koje su ga zadesile, ali on ima odgovor.

"Ljudima je potrebno da budu srećni da bi živjeli, meni nije", bio je njegov odgovor.

(cdm.me)