Stiže još jedna beba

Kejt Midlton ponovo trudna?

20:51, 06.01.2019.
Thumbnail
Britanska kraljevska porodica posljednjih godina naglo se širi. U aprilu prošle godine Kejt je rodila princa Luisa, a onda je, pred kraj godine i Megan Markl najavila svoju trudnoću. Dijete Harija i Megan stići će na proljeće, a sada se šuška da u kraljevsku porodicu stiže i još jedna prinova.

Na kraju prošle godine na kraljevskom dvoru je počelo da se šuška da Kejt Midlton čeka četvrto dijete. Kraljevska porodica tu vijest još uvijek nije potvrdila, ali čudno je to što još uvek nisu ni demantovali vijest. Kada je neka vijest lažna, porodica se obično pobrine da glasine brzo budu utišane.

Kejt i Vilijam već imaju troje djece – princa Džordža (5), princezu Šarlot (3) i osmomjesečnog princa Luisa, a britanski portali prenose da je izvor blizak porodici izjavio da je Kejt rekla da želi "barem troje djece". Vojvotkinja od Kembridža se posljednji put u javnosti pojavila na božićnoj misi, a njena vitka figura nikako nije odavala znakove trudnoće.

Ipak, možda je upravo u tome ključ. Naime, u prve tri trudnoće, Kejt je patila od trudničke hiperemeze – riječ je o stanju koje podrazumeva teške mučinine i povraćanje, a u ekstremnim slučajevima trudnice budu hospitalizovane. Osim toga, trudnička hiperemeza izaziva dehidraciju, poremećaj elektrolita, a logična posljedica je i mršavljenje. Upravo zbog toga je Kejt na počecima svoje tri dosadašnje trudnoće izgledala vidno mršavije i oslabljeno.