"Crna magija je rezultat nemoći"

Kebin sin priznao da je Milanu Popoviću postavio svijeću ispred vrata

17:10, 12.07.2019.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Milan Popović optužio je Igora Kojića da mu je nedavno ostavljao svijeću sa katranom ispred porodičnog doma. 

Povodom ovoga, održano je saslušanje u Zagrebu, a Kebin sin pred nadležnim organima priznao djelo braneći se da je samo vratio Milanu sporni predmet na nagovor supruge Severine.

– Igor je na sudu priznao da se u junu pojavio ispred Milanove kuće, gdje je ostavio svijeću sa katranom ispred ulaza u dvorište, ali otkrio je još detalja. On je objasnio da je samo došao kako bi vratio svijeću Milanu jer je on taj koji je Severini i njemu poslao prethodno isti predmet na kućnu adresu, što je policajcima bilo zapanjujuće i smiješno šta čovjek priča – otkrio je izvor dobro upućen u situaciju piše Kurir.

Suprug Severine pokušao je sve da je zaštiti pred sudom, te objasni da su oboje nevini u cijeloj situaciji.

– Kojić na sudu na sve načine pokušao da zaštiti sebe i Severinu, ali ih je još više ukanalio kada je priznao da mu je upravo pjevačica rekla da “vrati” Milanu svijeću sa katranom. Najviše se na saslušanju bazirao na to da objasni da su on i supruga nevini – rekao je sagovornik.

Sa druge strane, Popović ne krivi Igora, već smatra da je on izmanipulisan od strane Severine.

-Ja mislim da Igor nije kriv ni za šta. On je jednostavno izmanipulisan i uvučen u proces u kom ne bi trebalo ni za šta da se pita. Severina je pravi naručilac postavljanja svijeće. Očigledno je da za probleme s kojima se suočava u posljednje vrijeme u životu, na poslu i sudu krivi mene umjesto da analizira sebe, način na koji se odnosi prema ljudima i šta im sve radi, uključujući tu i sopstveno dijete. Postavljanje svijeće, inače poznati ritual crne magije, samo je dokaz krajnjeg očaja i nemoći – rekao je Milan.