Borba sa kilažom

Karleuša inje­k­ci­je za mršavljenje platila 12.000 evra

08:58, 15.01.2020.
Izvor: Kurir
Poslije višegodišnjih muka sa kilažom, Jelena je konačno uspjela da smrša, i to više od 20 kilograma

Jelena Karleuša drastično je smršala i liniju dovela do savršenstva. Osim zdrave i pravilne ishrane, za svoj izgled može da zahvali i injekcijama koje je naručila iz Amerike, a za koje je dala 12.000 evra.      

Nakon višegodišnjih muka sa kilažom, Jelena je konačno uspjela da smrša, i to više od 20 kilograma. Kako se u nekoliko navrata hvalila, liniju je stesala zahvaljujući zdravoj ishrani i režimu koji joj je prepisala nutricionista. Ipak, nije samo to pomoglo Jeleni u mršavljenju.    

Bez nuspojava     

Ona je prije nekoliko mjeseci poručila preparat, tačnije hormonske injekcije za smanjivanje apetita, za koje stručnjaci govore da su najbolji tretman protiv gojaznosti do sada. Kako kažu, to je bolja opcija i od podvezivanja želuca zbog toga što nema nikakvih neželjenih efekata.

- Jelena je visoka žena, a kako to obično ide sa godinama, sve je sklonija gojenju. To je boljka većine žena kada pređu tridesetu. Sada je konačno uspjela da smrša i već dugo održava vitku liniju, uspjeva da balansira i da sve drži pod kontrolom. Redovno se informiše o svim novitetima i preparatima namijenjenim održavanju vitke linije, a kada je čula za ove injekcije, oduševila se. Naravno, prvo se raspitala kod stručnjaka da li je to štetno, kakve su nuspojave i da li uopšte smije to da koristi, a kada su joj rekli da je tretman koristan i bezopasan, naručila ih je. U pitanju je koktel hormona koji smanjuje apetit i sagorjeva masti, poboljšava sposobnost tijela da iskoristi šećer apsorbovan iz hrane. Ubrizgavanje hormona na ovaj način dolazi bez rizika od nuspojava - priča naš izvor blizak Jeleni i dodaje da je ovaj proizvod papreno skup.

Esteta

- Upravo zato što nema neželjenih dejstava, ove injekcije su jako skupe. Samo jedna injekcija košta tri hiljade evra! Ipak, svi znamo da je Jelena esteta i da joj je fizički izgled jako bitan, pa nije žalila para. Odmah je poručila četiri injekcije, i dala je 12.000 evra. Naravno, i doktori su je upozorili i rekli da ne smije da se opusti kada je ishrana u pitanju - kaže izvor, dok ovoga puta nismo uspjeli da dobijemo komentar.