Kamin, zlato... Zavirite u luksuzni penthaus Ace Lukasa

07:07, 31.03.2021.
Izvor: Telegraf.rs
Popularni pjevač Aca Lukas otvorio je vrata svog stana na Voždovcu za emisjiu "Amidži šou", u njegovom domu sve pršti od luksuza, a posebni i peronalizovani detalji svima su zapali za oko.

Kod ulaza u stan sa desne strane je ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, u jednom dijelu se nalazi bijeli klavir, kao i klavijatura. 

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Acinom ukusu, a ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pjevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom decom, ali i crteže svoje naslednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere.

U kuhinji sve ima svoje mesto, bez previše detalja, a posebnu pažnju privukla je umetnička slika na zidu, ali i šampanjac na kom piše: "Aca Lukas". U pevačevoj sobi na sredini je ogorman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma.

Iz pevačeve spavaće sobe ulazi se u ogormno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Pjevač čak i u kupatilu ima umjetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje, piše Telegraf.

Kako izgleda Lukasov stan na Voždovcu pogledajte u galeriji u nastavku: