I dalje u braku sa Džunior Džekom

Kaja Ostojić u vezi sa hrvatskim fudbalerom?

16:54, 14.09.2019.
Pjevačica Katarina Kaja Ostojić, koja je godinama u braku s Džunior Džekom, navodno je u vezi sa sedam godina mlađim hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, piše "Informer".

Razlog zbog kojeg se šuška o preljubi je fotografija koju je pjevačica objavila na svom Instagramu, uoči proslave 36. rođendana, na kojoj pozira u fudbalerovom dvorištu u Parizu. I Mateo je isti dan objavio sliku tog mjesta i napisao da ga je slika "Ona". Nakon toga oboje su još jednom na društvenim mrežama objavili fotografije sa istog mjesta u Francuskoj.

Inače, pjevačica je i dalje u braku sa Džuniorom Džekom.

"Kaja i Džunior iz samo njima znanog razloga neće da se razvedu, ali žive odvojene živote. Zato ona ima vremena da nađe nekog ljubavnika", rekao je neimenovani izvor i dodao:

"Kaja voli mlađe tipove, naročito je slaba na fudbalere. Ona i Mateo su od ljetos zajedno, ali to kriju. Ne znam šta im bi da se tako odaju na Instagramu. S druge strane Džunior Džeka ne zanima šta Kaja radi. Ko zna kakav život on vodi", priča izvor za "Informer".

Kaja i Džunior navodno su se mjesecima svađali, a česte svađe dovele su do toga da se udalje, te da se ljubav koju su krunisali bračnom zajednicom 2014. godine ugasi, piše Blic.