Poslije skandala sa Vranješom

Jelena Karleuša se iživljavala nad dadiljom

10:44, 20.06.2019.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Vera Horvat svjedoči kako se Jelena Karleuša iživljavala nad njom od trenutka kada je u javnost izbila njena afera sa Ognjenom Vranješom.

U posljednje vrijeme Jelena Karleuša pokazala je javnosti svoje bahato lice, a da ni u kući nije mnogo bolja, saznaje se od njene dugogodišnje spremačice i dadilje njene djece.

"Punih 10 godina sam radila u porodici Karleuša -Tošić. Došla sam kao dadilja, a onda sam tokom godina postala i kućna pomoćnica. Atina je imala osam mjeseci kad sam počela da se brinem o njoj, a onda se rodila i Nika, pa sam nastavila da čuvam obje. Kako nisam mogla sama, dovela sam i moju sestru Kaju i zajedno smo vodile računa o porodici. Jelenina majka Divna, koju sam uvijek cijenila i poštovala, preporučila me je kod Jelene", počinje ispovijest za Kurir Vere Horvat.

Dodaje da su sestra i ona jako voljele Karleušine kćerke.

"Teško nam je palo što ih više ne viđamo. Međutim, od januara, otkad je krenula afera s fudbalerom, počeo je neizdrživ pritisak. Pokušavale smo da ne obraćamo pažnju, ali sve se prelivalo na nas. Ispalo je da smo sestra i ja glavni krivci za sve", kroz suze priča Vera Horvat, koja je nedavno dala otkaz Karleuši.