Kritike na račun holivudskog para

Izgleda kao da mu je mama, a ne supruga

08:08, 10.07.2019.
Izvor: B92
Thumbnail
Poznati holivudski par, bivša mis svijeta i glumica Prijanka Čopra i pjevač Nik Džonas, i dalje privlače pažnju svjetske javnosti.

Iako su u braku manje od godinu dana, o njihovoj razlici u godinama, ali i o tome da li su par ili ne, ne prestaje da se priča. 

Naime, bivša misica i muzičar često su predmet šale kako ona više izgleda kao njegova majka, a ne kao supruga, s obzirom na razliku u godinama. 

Prijanka je od Nika starija 10 godina, a mnogi primjećuju da na slikama izgleda još starije od njega, pa je sve više šala u ovom kontekstu upućeno na njihov račun.

Ali izgleda da se ovaj par previše ne obazire na ovakve priče, već uživa u ljubavi. 

O poznatom paru počelo je da se šuška još u maju 2018. godine, a nedugo nakon toga pjevač i glumica otišli su u njenu rodnu Indiju, kada je Nik upoznao njene roditelje, ali i objavljivao slike i video-snimke sa Prijankom ispod kojih je uz zaljubljene motikone pisao "ona". 

Poslije putovanja zajedno su se pojavili na poznatoj Met Gala večeri, što je pojačalo sumnje u njihovu vezu, da bi je ubrzo Nik, na dan njenog rođendana, zaporsio, a u decembru i oženio. 

Svadba je održana u Indiji, trajala je nekoliko dana, a na slavlju se nije štedelo. Javnost ih je tada osudila da su mnogo potrošili i da su se previše razbacivali novcem.