Hrvatska estrada bruji: Severina se zaljubila u vlasnika Vinarije?

  • 24.11.2020.16:17

U estradnim krugovima u Hrvatskoj uveliko se priča da je Severina Kojić (48) od ljetos navodno u vezi sa deset godina mlađim, razvedenim vlasnikom jedne vinarije Tomislavom Voštinićem iz Ivanić Grada.

Već duže vrijeme spekuliše se kako pjevačica i njen suprug Igor Kojić nisu u dobrim odnosima i da je njihov razlaz definitivan. Tome u prilog govori i to što Seve u Srbiju nije kročila više od šest mjeseci. Uz sve te spekulacije o krahu braka, posljednjih mjeseci glavna tema među njenim kolegama u susjednoj državi jesu pjevačica i njen navodni novi dečko.

Nakon što smo čuli ovu informaciju, kontaktirali smo sa izvorom iz Hrvatske, koji nam je rekao da je to javna tajna i da niko niti iz pjevačicinog tima, niti iz vinarije još uvijek neće da se oglašava tim povodom. Mnogi vjeruju da je to iz razloga što je Seve još uvijek udata za Kebinog sina. Naš sagovornik tvrdi da su se Kojićka i Voštinić upoznali početkom ovog ljeta posredstvom zajedničkih prijatelja i da su odmah sjevnule varnice. Navodno, oni su nastavili da komuniciraju putem telefona i društvenih mreža i ubrzo su otpočeli vezu.

Ono što je interesantno jeste i to da Voštinić prati Severinu na Instagramu i da joj lajkuje gotovo sve objave, dok ona i dalje prati samo Igora, vjerovatno kako ne bi privukla pažnju javnosti, tvrdi izvor koji dobro poznaje pjevačicu.

Ona je, navodno, veći dio ljeta provela na imanju svog partnera na Graberju Ivaničkom, gdje osim 3,5 hektara vinograda Voštinić ima i vinariju. On se tamo nedavno i preselio iz Ivanić Grada, pretpostavlja se nakon razvoda od supruge, sa kojom ima dvoje djece. Kako dalje navodi izvor, Tomislav je pristojan, vrijedan i ambiciozan muškarac, a otkriva i da je sa bivšom ženom ostao u dobrim odnosima. O tome da je razveden, potvrdio je u nedavnom intervjuu za sajt Vinske priče, gdje je, pričajući o svom biznisu, spomenuo bivšu suprugu.

Interesantno je da je Voštinić po profesiji optičar i da se sedam godina bavio tim poslom u okviru porodičnog biznisa. Međutim, uporedo sa tim je išao kod dede na Graberje Ivaničko, kada se rodila njegova ljubav prema vinu. Tada je batalio siguran posao i posvetio se ovoj umjetnosti, u kojoj je danas veoma uspješan i dobro zarađuje.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pjevačicinim menadžerom, ali on nije odgovarao na naše pozive. I Voštiniću smo poslali poruku kako bismo dobili komentar, međutim, nije odgovorio.

Tagovi: