U nebo poslala balone

Gruova majka na grobu sina: "Moram da mu pošaljem poruku..."

18:32, 18.10.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Prošlo je 40 dana od tragičene smtri repera Dalibora Andonova Grua, a danas, 18. oktobra, na groblju Orlovača okupili su se reperovi članovi porodice i prijatelji, kako bi dali pomen.

Reperova majka jecala je i plakala grleći krst, a na grob svog sina donijela je balone u obliku srca na kojima su pisale srceparajuće poruke upućene Gruu.

- Moram da mu pošaljem poruku... - rekla je reperova majka okupljenima kroz suze.

"Sine naš, mnogo nam nedostaješ!", "Volimo te", "Sa anđelima", "Prerano si otišao. Tvoj vjetar kojeg si toliko volio istrgao te je iz naših zagrljaja. Ljubavi naša", "Vole te tvoji najmiliji. Anđele naš", "Srećni smo što smo tvoji", "Teško je živjeti bez tebe...", pisalo je na balonima.

Nakon održanog pomena baloni sa porukom su pušteni u nebo...

Na Gruovom pomenu bila je njegova neutješna udovica Danica, reperovi roditelji, Niggor, Ivan Ivanović Đus, Edin Škorić, Bane MVP, Marko Đurovski...

Gru je poginuo 9. septembra 2019. godine, tokom vožnje kajta.

Prema nezvaničnim rezultatima obdukcije, Gru je od jakih udaraca u vodu zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio. Spasa mu nije bilo, iako su njegovi drugari sa kojima je bio na kajtingu brzo reagovali. Gru je bio iskusan u kajtovanju i uživao je u njemu 20 godina.

Ispraćen je na dostojanstven i velik način, jer je i sam bio veliki čovjek. Uz bajkere i trubače. Posljednji put zasvirala mu je pjesma "Tiho noći" uz koju je otišao na vječni počinak.

Za sobom je ostavio neutješnu suprugu Danicu i dva sina, Vuka i Relju.

Bio je ljubitelj adrenalina i ekstremnih sportova, motora, osnivač hip-hopa u Srbiji, voljen među kolegama i onima koji ga čak nisu ni poznavali, veliki čovjek i Beograđanin koji nikada neće biti zaboravljen.