Lidija Vukićević

Glumica doživjela osudu nakon pružene podrške Lečiću

11:31, 08.04.2021.
Izvor: Kurir
Lidija Vukićević doživjela je veliku osudu javnosti i korisnika društvenih mreža zbog podrške Branislavu Lečiću koga je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Ona je prije nekoliko dana u razgovoru za medije postavila pitanje: "Kako to da mene niko nije silovao za 30 godina karijere".

- Ja se pitam kako to mene niko nije silovao. Evo, 30 i nešto godina sam na sceni, nisam ni ružna ni ovakva ni onakva. Bila sam jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije. Ne kažem da mi se nisu nametali muškarci na taj način, ali me niko nije silovao, svi su bili razumni i shvatili su odbijanje - rekla je Lidija.

Njena skandalozna izjava naišla je na osudu korisnika društvenih mreža, a na Tviteru gotovo da niko nije stao na njenu stranu. Mnogi su je napali jer nije solidarna sa ženama, pa su mnogi pozvali na bojkot glumice.

- Cancel (otkažite) Lidija Vukićević - jedan je od tvitova, dok su drugi bili mnogo burniji.

- Je li realno da je Lidija Vukićević izjavila: "što mene niko nije silovao za 30 godina karijere?!" E vrano jedna. Uvijek je imala taj neki vajb koji ju je činio meni užasno odvratnom osobom. Volim kada se iznova ispostavi da sam u pravu. Žena je ženi vuk! - samo su neki od tvitova.

Bilo je i onih koji su se našalili na račun Lidijine karijere.

- Lidija Vukićević ima karijeru, eto svaki dan saznaš nešto novo. Kad sam pročitao da Lidija ima 30 godina karijere - napisao je jedan tviteraš, podijelivši naslov iz novina: "Na bolovanju bio 35 godina".