Majorka

Glamurozna svadba: Gostima Rafaela Nadala i njegove izabranice jedna stvar je strogo zabranjena

21:21, 11.10.2019.
Izvor: Blic
Teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja izabranica Marija Fransiska Pereljo sljedećeg vikenda bi, prema pisanjima stranih medija, trebalo da stanu na ludi kamen, a sada su se pojavili novi detalji glamurozne svadbe.

Naime, kako prenose strani mediji, gosti na vjenčanju Nadala i Marije, koje je zakazano za 19. oktobar na Majorci u gradu Polensa, neće smjeti da na svadbu nose svoje mobilne telefone.

Svi zaposleni koji će tog dana raditi na vjenčanju morali su, kako se navodi, da potpišu ugovore o povjerljivosti, jer su teniseru i Ćiski, kako buduću gospođu Nadal oslovljavaju Španci, najvažniji privatnost i bezbjednost.

Kako dalje pišu strani mediji, očekuje se da će većina gostiju doći autobusom, a mnogi od njih će tokom vikenda zbog svadbe odsjesti u lokalnim hotelima.

Nadal i Ćiska nisu zahtjevali prisustvo lokalne policije, a kako se navodi za sada na spisku gostiju nema političara. Gradonačelnik Polense za tamošnje medije otkrio je da nije pozvan na svadbu.

Gosti će u najvećem broju biti porodica i prijatelji, ali očekuju se i neke poznate ličnosti.

Rafael Nadal i Marija Fransiska Pereljo, poznatija kao Ćiska, u vezi su od 2005. godine, a o svadbi ni po koju cijenu ne žele da govore za javnost.