Gejtsove razvode advokati koji su razveli i Bezosove

  • 05.05.2021.10:56

Dvoje advokata na suprotstavljenim stranama u brakorazvodnoj parnici Bila i Melinde Gejts, zastupali su i suprotstavljene strane u razvodu Džefa Bezosa, osnivača Amazona, i njegove bivše supruge Mekinzi Skot u 2019. godini.

Ted Bilbi, jedan od ključnih advokata Bila Gejtsa u ovom slučaju, zastupao je Mekinzi Skot tokom njenog razvoda od Bezosa, dok je advokat Šeri Anderson, koja je u timu koji zastupa Melindu Gejts, ranije zastupala Bezosa, prenosi Si-En-En.

Ali to nije sve što je zajedničko za ova dva razvoda, pošto su i dolarski iznosi kao ulog u oba ova slučaja, zapanjujući.

Bill Gejts je na četvrtom mjestu kao najbogatiji čovjek na svijetu prema listi američkog magazina "Forbs", budući da je njegovo neto bogatstvo procijenjeno na 130 milijardi dolara.

Bezos se, uprkos tome što je izgubio dio bogatstva usled brakorazvodne nagodbe, nedavno vratio na prvo mjesto liste i procjenjuje se da je "težak" 194 milijarde dolara.

U međuvremenu, Mekinzi Skot sada je na 21. mjestu, sa neto bogatstvom od 59 milijardi dolara.

Izgleda i da pomenutih dvoje advokata dijele istu adresu svojih kancelarija u Vašingtonu, sudeći prema podacima sa njihovih veb sajtova, iako se nigdje ne navode kao partneri niti se pominju imena drugih advokata.

Tagovi: