Bio je očaran pjevačicom

Evo zbog čega je Ceca Ražnatović odbila Žan Klod Van Dama

15:44, 26.06.2020.
Izvor: novosti.rs
Ceca Ražnatović oduvijek je važila za jednu od najljepših žena na našim prostorima, a na njenu ljepotu davnih dana nije ostao imun ni slavni glumac Žan Klod Van Dam.

Popularna pjevačica nakon što je izdala album "Maskarada", koji je tada prodat u 124 hiljada primjeraka, što je bio rekord na našim prostorima, potpuno je opravdala epitet najveće zvijezde na Balkanu, a njena ljepota očarala je sve.

Kreatorka Verica Rakočević već tada je tvrdila da je Ceca najveća zvijezda na našim prostorima, a legendarni glumac Van Dam, ponudio joj je i ulogu u filmu.

Naime, Žan Klod je vidio Cecine fotograije i komentarisao kako je "prava mačka", da liči na ljepotice sa Tajlanda i da ima poslovni prijedlog za nju. Došao je do pjevačice i ponudio joj ulogu u njegovom filmu. Ceci je to bilo veoma simpatično, ali zbog situacije u kojoj je već bila udata i imala Veljka, morala je da ga na ljubazan način odbije.

Ceca Ražnatović sa 14 godina snimila je svoj prvi album "Cvetak zanovetak" i od tada se nalazi u samom vrhu. Svaka njena pjesma svrstava se u evergrin domaće muzike.