Poznata glumica

Džesika Alba priznala: Idem na terapiju zajedno sa svojom ćerkom

09:10, 04.06.2019.
Izvor: B92
Thumbnail
Glumica Džesika Alba kaže da se njeno roditeljstvo razlikuje od načina na koji je ona bila vaspitana. Ona, naime, odlazi na terapiju sa svojim prvorođenim djetetom, 10-godišnjom ćerkom Onor Voren.

Ona je odlučila da na terapiju krene sa ciljem da "nauči da joj bude bolja majka i da bolje komunicira sa njom", piše Holivud riporter, a to nije bilo najbolje rješenje u vrijeme kada je ona odrastala. 

"Neki ljudi misle, kao i neki u mojoj porodici, da treba da pričaš sa sveštenikom i to je to. Ne mogu da se osjećam opušteno ako pričam sa njim o svojim osjećanjima." 

Alba dodaje: "Nisam odrasla u okruženju gdje možeš da pričaš o tim stvarima. Jednostavno bismo to zaboravili i nastavili da živimo dalje... Tako da ja pronalazim mnogo inspiracije samo u razgovoru sa svojom djecom." 

Poznata mama troje djece i njen dugogodišnji muž Keš Voren žele da ostvare dobru komunikaciju sa svojim djevojčicama, koje uskoro postaju tinejdžerke, ali bez drame.

Kao što je objasnila u šou voditelja Džimija Falona: 

"Ja jednostavno nisam emocionalno spremna za tinejdžersko doba ili bilo šta drugo, kao što su hormoni i prve ljubavi." 

"Ne ohrabrujem dramu, tako kažem, 'Onor, nije prikladno u tvojim godinama da imaš dečka. To čak uopšte i nema smisla. Ti si u petom razredu. Šta uopšte ti planiraš?'" 

"Ona na to reaguje sa: 'Ali mama'… I voli da priča o drami. Ja kažem, 'Onor, mi stvarno ne volimo dramu', a ona će na to 'Mama, ali ja volim dramu!"