Redovna u teretani

Dženifer Lopez i u pedesetim izgleda fenomenalno

07:08, 28.01.2019.
Izvor: avaz
Thumbnail
Iako je i sada u dobroj kondiciji, pjevačica objasnila je kako više žrtvuje pa ne ustaje u pet ujutro kako bi otišla u teretanu. Ipak, započela je desetodnevni izazov u kojem neće jesti ugljikohidrate i šećer.

Dženifer Lopez (49) zaklela se kako će i dalje nastaviti naporno trenirati i brinuti o pravilnoj prehrani kako ne bi pogoršala svoju liniju u 50-tima.

Thumbnail

"Vježbam tri puta sedmično, uz to idem na jogu i na ples. Dobro se držim",  rekla je Lopez koja je nedavno započela izazov s momkom Alexom Rodriguezom (43).

"Pridružite se meni i Dženifer u desetodnevnom izazovu. Nema ugljikohidrata, nema šećera. Ko je za?", upitao je bivši igrač bejzbola. Iako su dio namirnica izbacili iz prehrane, meso im je dozvoljeno.

Ipak, ubrzo je Jennifer shvatila u šta se upustila.

"Ispostavilo se da kad ne jedeš šećer, a ni ugljikohidrate, cijelo vrijeme si gladan. Zbog toga pokušavamo jesti puno zdravih užina ",  rekla je glumica i objavila fotografiju krastavaca, paprike, tune, mahuna i želea bez šećera. Podijelila je i kakav ručak je spremila u desetodnevnom izazovu.