Novi napadi na kralja popa

Džekson je bio pedofil koji je u sobi držao vazelin i dječiji donji veš

12:04, 08.02.2019.
Izvor: avaz
Thumbnail
Majkl Džekson bio je predator pedofil koji je zlostavljao djecu, snimao susrete s njima te videosnimke čuvao u tajnoj biblioteci skrivenoj na svom ranču "Nedođija", kaže bivša pomoćnica.

Kućna pomoćnica Adrijan Mekmanus (Adrian McManus, 56) radila je za Majkla četiri godine i tvrdi da je tokom tog razdoblja svjedočila potresnim scenama i situacijama. Najviše ju je uznemirila ogromna kolekcija videosnimaka iz devedesetih godina. 

"Mislim da snimci prikazuju Majkla i dječake u neprikladnim situacijama, koje je želio sakriti jer bi zbog njih, vjerovatno, završio u zatvoru. Mislim da su to bili snimci sa scenama seksa", tvrdi Adrijan.

"Bilo je puno vazelina i  dječijeg veša na "Nedođiji", jako puno u Majklovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je on bio moj šef i bila sam tamo da obavljam svoj posao. U kući su postojale brojne tematske prostorije u kojima se družio s djecom, poput ružičaste sobe, željezničke sobe, vojničke sobe", kaže Adrijan. 

Dječaci su Majkla u većini slučajeva posjećivali vikendom i onda je imala najviše posla što se čišćenja tiče.

"Majkl je često imao posebne goste, često su se dječaci kupali s njim u džakuziju, razgolićeni. Držao bi ih za ruke i ljubio ih. A oni bi se pokušavali izboriti za njegovu naklonost i ljubav. Bilo je to vrlo čudno gledati", izjavila je bivša pomoćnica koja tvrdi da je vidjela i puno knjiga o masturbaciji.

Dodala je da ju je jednom prilikom zamolio da fotografije golih beba postavi kao dekoracije. Adrijan je objasnila da je bila zavedena Majklovim manipulacijama te da ga se bojala. 

Podsjetimo, kralj popa se za života susreo s nekoliko optužbi za zlostavljanje. Džeksonovi fanovi i porodica oštro pobijaju takve optužbe i tvrde da se na pokojnoj zvijezdi samo želi zaraditi.