Ljekari se bore za njen život

Dunja Ilić pokušala da se ubije

16:53, 20.09.2019.
Izvor: Blic
Nekadašnja pjevačica Dunja Ilić objavila je u toku noći potresan video u kojem je najavila da će da se ubije, te da je popila dozu lijekova. Dunja, koja se više ne bavi muzikom, a posljednjih godina živi u Napulju, rekla je između ostalog, kako je zlostavljana od pete godine.

"Molim vas slušajte me, ne pričam sra**, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje, meni to ne treba", rekla je Dunja odmah na početku videa i nastavila:

"a ću da umrem kroz sat vremena, nisam trenutno ni na čemu, ni u depresiji. Moj život vuče mnogo više od toga. Ja sam zlostavljana od svoje pete godine", dodala je ona i rekla:

"Ja nemam razloga da lažem, jer ću biti mrtva poslije ovoga", govori Dunja u potresnom videu.

Odmah nakon što je nekadašnja pevačica snimila uživo uključenje na Instagramu, redakcija Blica pokušala je da dođe do nje, ali je I alarmirala njene prijatelje kako bi joj pomogli, pozvali policiju ili pomoć.

Jedan od Dunjinih prijatelja javio se, saslušao o čemu je riječ i čim je odgledao klip, pokušao je da dođe do pjevačice. Međutim ona se nije javljala na telefon, te je alarmirao njenog emotivnog partnera.

"Odmah sam počeo da je zovem, ali nikako nisam uspio da je dobijem. Sjetio sam se da negdje imam broj njenog partnera i okrenuo sam njega. Kada sam mu ispričao šta je rekla u videu i šta je uradila, on je odmah pozvao policiju", kaže Dunjin prijatelj i dodaje:

"Njen dečko Fredi je zajedno sa policijom upao u stan i tamo su je zatekli u besvjesnom stanju. Popila je lijekove i vino. Odmah je došla Hitna pomoć i odvezla je u bolnicu u Napulju", dodaje izvor.

Dunja je, prema posljednjim saznanjima, u nesvjesnom stanju.

"Živa je, ali u nesvjesnom stanju. U bolnici se trude da je povrate u život", završava Dunjin prijatelj.

U toku noći, na društvenim mrežama se oglasio Dunjin dečko Fredi i napisao da je u stanu zatekao scenu iz horor filma, ali da je spasio jednu dušu.