U čast velikanu

Đus oslikao grafit Gruu

09:16, 14.09.2019.
Izvor: Kurir
Gru će ostati zauvijek u srcima i sjećanju mnogobrojnim prijateljima koji su ga obožavali, a u znak sjećanja na sve ono što su proživjeli i doživjeli sa njim, ideje da se reper nikada ne zaboravi ne prestaju.

Naime, Ivan Ivanović Đus je naslikao grafit koji je osvanuo u čast Grua, a mnogima je ovaj prizor natjerao suze na oči.

Nalazi se na beogradskoj Autokomandi, a oslikan je na zidu u čast osnivača hip-hopa u Srbiji, koji nikada neće biti zaboravljen, koji je preminuo usljed vožnje kajtom koji je obožavao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BOOM BAAP 👊 ORIGINAL RAP

A post shared by Juice Jedan Jedini (@juice.jedan.jedini) on Sep 13, 2019 at 5:53am PDT

Za grafit koji od sinoć krasi ovaj zid i koji će uvijek podsećati na legendu srpskog repa i hip-hopa zaslužni su Gruovi drugari: Viktor Savić, Ivan Ivanović Đus, Miloš Stojanović (Smoke Mardeljano), Marko Đurovski i Day Who.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BeoGard

A post shared by Juice Jedan Jedini (@juice.jedan.jedini) on Sep 13, 2019 at 4:00am PDT

Kako prenosi Kurir, Gru je nedavno, pred pogibiju, dobio poziv da bude učesnik “Zadruge”. Produkcija ružičaste imperije kontaktirala ga je među prvim kandidatima pred novu sezonu, ali se on ljubazno zahvalio na ponudi i odbio učešće, prenosi gorepomenuti list.

Gru je, podsjetimo, bio učesnik rijalitija “VIP Velikog brata” i često je u intervjuima govorio o razlozima zašto sebe više ne vidi u takvim programima.