Đani vodi Slađu na liječenje u inostranstvo nakon moždanog udara

14:22, 27.01.2021.
Izvor: Blic
Nakon što je supruga Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković prije nedjelju dana doživjela moždani udar, folker je riješio da je vodi u Austriju na liječenje.

Kako piše Srpski telegraf, folker će sa suprugom da posjeti prestižnu kliniku u Beču, u kojoj će Slađa uraditi sve neophodne preglede, prenosi Blic.

– Čim je Slađa puštena iz bolnice poslije moždanog udara, Đani je počeo da se raspituje gde bi bilo najbolje da nastavi s liječenjem. Kontaktirao je sa drugarom koji dugo živi u Beču da bi ga pitao gdje je najbolje da ženu dovede na ispitivanja. On mu je dao nazive nekoliko klinika u Beču za koje garantuje da imaju najstručnije osoblje, pa je Đani brzo sve ugovorio. Prijatelju je rekao: “Brate, ne pitam koliko košta! Hoću što prije da vidim šta je sa Slađom. Neću ni dinar da štedim, samo mi je bitno da se ustanovi u čemu je problem i da joj bude bolje – priča za gorepomenuti list Đanijev saradnik.

Pjevačeva supruga će na klinici uraditi sve pretrage od kolordoplera preko skenera do magnetne rezonance i svih drugih testiranja, a pošto će u ambulanti da provede desetak dana, okvirno će ih sve koštati oko 50.000 evra.

– Slađa je rekla Đaniju da sve analize može da uradi u Beogradu, ali on za to nije htio ni da čuje! Rekao joj je da zna da su naši ljekari veliki stručnjaci, ali hoće da bude sto posto siguran u sve. Ubijedio je Slađu na kraju, pa će u Beč da otputuju avionom krajem februara jer ona do tada što više treba da se odmara, po preporuci ljekara. Doktori su mu rekli da ne bi bilo loše da on bude sa njom dok se ne završe ispitivanja i da njihova klinika sve može da pokrije, od bazena, masaža preko svih analiza koje treba da se urade. Cijena za desetak dana izađe na 50.000 evra, ali Đaniju to nije problem. Znao je da su takve ustanove skupe, ali ne daje novac na gluposti, već na nešto što se tiče zdravlja – zaključuje sagovornik.

Slađa kaže da je sada mnogo smirenija nego što je bila, ali da će analize tek da pokažu u kakvom je stanju njen organizam.

– Bolje sam i do sada nije bilo novih komplikacija. Svjesna sam toga da iz korijena moram da promijenim stil život, ali neće mi biti teško da to uradim sada kada znam da mi je zdravlje poljuljano. Naši doktori su dobri, a što se tiče odlaska na liječenje, sve mi je jedno gdje će to da bude. Važno je da se ustanovi šta je u pitanju – rekla je kratko Slađa.