Đani u izolaciji sa suprugom: Kao da smo robijaši

18:23, 19.04.2020.
Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana ove godine najveći hrišćanski praznik Vaskrs provode u totalnom karantinu, bez mogućnosti da bilo gdje izađu, budući da su trenutno u kućnom pritvoru u trajanju od tri mjeseca zbog kršenja zabrane okupljanja.

"Slađa i ja smo sami kod kuće, sin Marko i kćerka Sofija su nam kod babe i dede, a Miloš je sa našom snajkom u karantinu. Osjećamo se kao pravi robijaši, šta da vam kažemo! Lijepo je sa ženom u stanu, ali je mnogo ljepše kad možeš negdje da izađeš sa ženom", kaže Đani za Pink i dodaje da ima u planu da na neko vrijeme sa Slađom ode iz zemlje, kada im istekne kazna.

"Slađa i ja se razmišljamo kad nam istekne kazna da uzmemo pasoše i da odemo negdje van zemlje. Možda odemo da živimo u Njemačkoj", ističe folker i dodaje da priželjkuje da dobije još jedno dijete.

"Po cijeli dan smo sada Slađa i ja zajedno, pa eto zbližili smo se još više, gledam da joj napravim još jedno dijete ako može, što da ne! Taman da dobijem i unuka i sina! Za praznik sam uspio da obezbijedim pečeno prase preko jednog mog prijatelja. Da mi nije mojih pravih prijatelja i drugara, ne znam šta bih radio, vjerovatno bih sada za Vaskrs jeo samo jaja ili bih pojeo ženu", zaključuje on, piše Blic.