Slađa Alegro

Dijeta pjevačice kojom je skinula 30 kg

  • 07.04.2021.14:19

Pjevačica Slađa Alegro (41) koja je 2018. godine postala majka kćerkice Mile jedna je od onih žena koje su u trudnoći dosta ugojila. Kako kaže, dobila je 30 kilograma koju su se zadržali i poslije porođaja.

Iako joj nakon rođenja kćerke linija nije bila u prvom planu, kada je Mila malo porasla, Slađa je uz pomoć revolucionarne dijete vratila svoju liniju.

Pjevačica danas ima 52 kilograma, a na osnovu svog iskustva dala je savjet brojnim ženama koje vodi istu muku.

 - Baš sam bila debela, da ne kažem kao krmača! Imala sam 82 kilograma, što je mnogo na moju visinu. U trudnoći sam se opustila jer sam išla ka ostvarenju svoje najveće želje. Za sve ostalo me je bilo baš briga. Jela sam dnevno i po 300 grama čokolade, kao i razne 'fast fud' obroke. A to je ostavilo traga na mojoj figuri. Dok sam bila trudna, nisam ni mislila o kilaži, ali kada sam se porodila, shvatila sam da to neće tako lako nestati  -  iskrena je pjevačica.

Trudne žene misle da će se lako otarasiti viška kilograma, ali to zaista nije tako. Pogotovo ako ste u godinama u kojima sam ja rodila Milu. Nakon trudnoće treba dosta da se radi na sebi da bi se telo vratilo u normalu - rekla je Slađa za "Hit" i istakla da joj je u procesu mršavljenja suprug bio izuzetno velika podrška i svojevrsna motivacija.

- Moj suprug Zoran je pravi vojnik! On mi je pomogao da kontrolišem šta jedem, što je veoma važno ako nemate dovoljno volje. Potpuno sam promenila način ishrane, izbacila slatkiše, a dosta mi je pomogla i kćerka Mila. Zbog nje sam počela uveče da ležem na vreme i da ustajem rano, a to je jako bitan faktor kada je mršavljenje u pitanju - kaže Slađa.

Ipak, dijeta Slađe Alegro ne bi bila tako efikasna da nema svojevrsnog jelovnika, koga se pjevačica redovno pridržava.

Jelovnik Slađe Alegro:
Doručak: Sendvič sa ćurećim prsima i čajem.

Ručak: Piletina sa salatom.

Večera: Riba sa grilovanim povrćem.