Dolazak Holivudske legende izazvao pometnju

Depa premještaju po Beogradu, opsjedaju ga "kraljice noći"

08:22, 12.02.2019.
Izvor: avaz
Thumbnail
Dolazak Džonija Depa u Beograd zbog snimanja filma "Minamata" izazvao je veliko interesiranje njegovih fanova, a najviše su se pomamile animir-dame, koje su htjele upoznati holivudskog glumca, saznaje Kurir od izvora bliskog produkciji.

Ljudi zaduženi za organizaciju Depovog dolaska odlučili su zato da ga premjeste iz jednog hotela u drugi. Otkako je Dep kročio na beogradski aerodrom, mnogi su počeli da se raspituju o čuvenom "piratu s Kariba", pa su hotel u koji su ga prvobitno smjestili svakodnevno opsjedali građani, prije svega žene.

"Znali smo da će dolazak Džonija Depa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo mogli da pretpostavimo da glumac neće imati mira od žena i djevojaka koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i djevojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge. Pošto će se u Beogradu zadržati pet sedmica, morali smo da ga premjestimo u drugi smeštaj, na potpuno suprotnu lokaciju, kako bi zadržao privatnost, koju je i sam tražio. Tako je kompletna ekipa oko Depa, od njegovih kuhara i stilista pa sve do osiguranja, premještena s njim na tajnu lokaciju - priča izvor Kurira.

Kao što je i očekivano kad je riječ o velikim zvijezdama, naročito holivudskog kalibra, sa slavnim glumcem niko nema kontakt, osim tek nekoliko osoba s kojima usko sarađuje na setu.

Džoniju su vozač i kombi sa zatamnjenim staklima na raspolaganju 24 sata, kao i osiguranje. Naravno, on je već bio u provodu u jednom čuvenom restoranu, što je ekskluzivno zabilježio samo paparaco Kurira.

Na snimanju filma prije dva dana Dep je prvi put izašao iz studija i snimao scene u blizini Jugoslovenske kinoteke, a centar grada bio je blokiran. Holivudski glumac ima čak četvoricu dublera, koji umjesto njega snimaju pojedine scene u kojima nije potrebno njegovo prisustvo.

Depu je ovo treća posjeta Srbiji.