Razvod nije slučajan

Darko Lazić otkrio: Ana me varala sa Danijelom sve dok nisam saznao za njega

  • 22. Mar 2019.17:54

Darko Lazić je otkrio dobro skrivane detalje iz svog bračnog života sa Anom Sević. Folk pjevač je rekao da njihov razvod nije slučajan i da je Ana bila u vezi sa Danijelom i prije nego što su odlučili da se raziđu.

Iako su i Ana i Darko krenuli svako svojim putem, svi detalji njihovog razvoda nisu bili poznati. Darko je sada otkrio neke od njih, u kojima kaže kako ga je Ana varala sa sadašnjim dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

- Moja bivša žena izabrala je momka kojeg poznajem odranije. Kako ga poznajem? Mi smo bili u braku, a Ana je uporedo bila sa Danijelom. Takoreći, varala me je sve dok to nisam saznao. Ništa u životu nije slučajno, pa tako ni naš razvod. Oko svega što je vezano za Lorenu, naš dogovor super funkcioniše - rekao je Darko za "Svet".

- Nikada ne bih dozvolio da Lorena zove Danijela "tata", niti ga ona tako zove. Danijel je za nju Danijel, Marina je Marina. Ona ima svoju majku i svog oca - dodao je Lazić, a zatim prokomentarisao i podjelu imovine.

- Sve što ja imam jeste Lorenino, stan u kome Ana i ona žive jeste Lorenin, pa nema nikakve dileme oko podjele imovine - zaključio je Darko.

Inače, Darko čeka svoje drugo dijete sa vjerenicom Marinom Gagić, koja je u šestom mjesecu trudnoće i nosi dječaka.

Tagovi: