Uživa sa 15 godina mlađim dečkom

Dara Bubamara od momka dobila auto vrijedan 150.000 evra

  • 12.10.2019.14:40

Dara Bubamara izvjesno vrijeme uživa sa 15 godina mlađim dečkom iz Belgije, Sašom Pešićem, a kako je strastveni ljubitelj sportskih automobila, dečko je odlučio da je iznenadi i kupi joj najnoviji automobil vrijedan 150.000 evra.

Kako izvor za Alo navodi, Pešić je toliko lud za pjevačicom da ne žali para kako bi je zadržao i oborio sa nogu, pa će ga tako novi Mercedes sl-500 benz koštati paprenih 150.000 evra.

"Otkako su počeli vezu jedna od stvari koja ih vezuje jeste ljubav prema sportskim automobilima. Dara je toliko luda za kolima da u svom voznom parku ima i poršea i mercedesa koji su papreno skupi. Kako im se bliži pola godine njihove veze, Saša je odlučio da joj kupi automobil koji je bolji od automobila koje već ima", priča izvor i otkriva da se Pešić o svemu dogovara sa Darinim saradnikom i najboljim prijateljem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sve moje obline ti obožavas....❤️ @raleratkovic . Foto @veljko_lukovic 💄 @___ceger___ @zoransekicki @ninarajakatelier

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Oct 9, 2019 at 4:09am PDT

"Budući da su kratko zajedno, Saša još uvijek dobro ne poznaje Darin uskus zbog čega se za pomoć pri izboru automobila obratio jednom od njenih najbližih saradnika i Darinom najboljem drugu. Bili su šokirani kada su čuli šta planira da joj kupi, ali su mu rado pomogli da izabere mercedes. On će automobil kupiti u Beogradu iako je prvo planirano da ga uzme u Belgiji, a sve kako ne bi morao da se bakće sa papirima i kako bi automobil stigao na vrijeme", dodaje izvor.

Tagovi: